RAPPORT: Se de ferskeste tallene og trendene fra den Norske abonnementsøkonomien

Scandinavian Subscription Survey


Hos Subscrybe følger vi nøye med på utviklingen i abonnementsøkonomien med interesse - både globalt og nasjonalt. Vi bruker ofte internasjonale analyser, rapporter og referanser for å undersøke hva som skjer, hvilke nye forbrukertrender som gjelder og hva det betyr for abonnementsvirksomheter.

Inntil nå har det vært veldig lite data og analyse tilgjengelig om abonnementsøkonomien i Skandinavia. Vi har et ønske om å endre det. Derfor gjennomførte vi en studie i Danmark og Norge i samarbeid med Norstat der vi stilte 1000 respondenter fra hvert land mer enn 30 spørsmål om deres abonnementsvaner. I denne rapporten dykker vi ned i resultatene og deler innsikten om de norske forbrukerne.

God lesning!

Få din rapport her

Subscription Survey_NO
Billede1-2

Highlights fra rapporten

Rapporten er fullpakket med interessant innsikt. Her får du en liten smakebit:
  • Norske husstander har i snitt 18 abonnement.
    Det er betydelig mer enn de tror de har.
  • 77% abonnerer på TV- og filmstrømming. Mer enn halvparten av Norske husstander har et Netflix-abonnement.
  • 41% av Millennials tror de vil abonnere på flere produkter og tjenester i fremtiden. Det er betydelig høyere enn forbrukere på over 40 år.
Last ned rapporten for å få enda mer abonnementsinnsikt - og følg med. Det vil komme flere rapporter med vår spennende innsikt fra undersøkelsen. Når du laster ned denne rapporten, vil du automatisk motta de neste som publiseres.

Del din mening

Når du har lest rapporten vil vi gjerne høre din mening. Del din tilbakemelding på e-post til Knut på kk@subscrybe.com 📩 eller bruk #subscrybe i sosiale medier 💬Vi ser frem til å høre hva du synes - og kanskje til og med hvilken innsikt du synes er mest overraskende.

Nysgjerrig på mer? Dykk ned i vårt arkiv med +50 artikler her.

Besøk oss gjerne på www.subscrybe.no 📍