RAPPORT: Se de nyeste tal og tendenser for den danske abonnementsøkonomi

Scandinavian Subscription Survey


Hos Subscrybe følger vi lystigt og interesseret med i abonnementsøkonomiens udvikling - både på globalt og nationalt plan. Vi bruger oftest internationale analyser, rapporter og benchmarks til at undersøge, hvad der rører sig, hvilke nye forbrugertrends der gælder, og hvad det betyder for abonnementsvirksomheder.

Indtil nu findes der nemlig kun ganske få data og analyser af abonnementsøkonomien i Skandinavien. Det har vi haft et ønske om at lave om på. Derfor udførte vi en undersøgelse i Danmark og Norge, i samarbejde med Norstat. Vi stillede 1000 respondenter fra hvert land 30+ spørgsmål om deres abonnementsvaner. I denne rapport dykker vi ned i resultaterne og deler indsigterne vedr. de danske forbrugere. 

God læselyst!

Få din rapport her

Subscription Survey
survey billede

Highlights fra rapporten

Rapporten er spækket med interessante indsigter. Her får du en lille 'teaser':

  • Danske husstande har i gennemsnit 17 abonnementer pr. husstand. Det er væsentligt flere end de tror, de har.
  • 74% abonnerer på TV og filmstreaming. Over halvdelen af danske husstande har et Netflix-abonnement.
  • 37% af Millennials tror på, at de vil abonnere på flere produkter og services i fremtiden. Det er væsentligt højere end forbrugere på 40+ år.

Download rapporten for at få endnu flere abonnementsindsigter - og stay tuned. Der kommer flere rapporter med vores spændende indsigter fra undersøgelsen. Når du downloader denne rapport får du automatisk de næste tilsendt. 

Del din mening

Når du har læst rapporten vil vi gerne høre din mening. Del din feedback på en mail til Morten på mha@subscrybe.com 📩 eller brug #subscrybe på de sociale medier 💬 
Vi glæder os til at høre, hvad du synes – og måske endda hvilke indsigter, du synes er mest overraskende.

Sulten efter mere? Dyk ned i vores arkiv med +50 artikler her.